VI KØRE PÅ SJÆLLAND

OBS! Vi er desværre fuldt booket i øjeblikket, da vi har desværre har fået nogle langtidssyge mekanikere og chauffører – Vi arbejder på en hurtig løsning!

Har du en Babboe ladcykel, der skal have et 1 gangs serviceeftersyn, så har vi afsat tid til denne. Venligst vælg første ledig tid, så vil vi ringe dig op og aftale et tidspunkt snarest os muligt.

Har du en Corwin/Devron Elcykel, der skal have et serviceeftersyn, så har vi afsat tid til denne, blot indleverer din cykel i butikken, disse laves fra dag til dag!

OBS! Det vil IKKE hjælpe at ringe ind for at booke en tid!

VÆLG DATO FOR AFHENTNING:

Kalender er ved at loade...

ØNSKET TIDSINTERVAL*:

FORNAVN*:

EFTERNAVN*:

POSTNUMMER:*:

BY:*:

ADRESSE*:

EMAIL*:

TELEFONNUMMER*:

TYPE CYKEL*:

ANTAL CYKLER*:

KENDETEGN FOR AFHENTNING (MÆRKE, FARVE M.M.):

HVAD SKAL VI LAVE PÅ DIN CYKEL?*:

Ved indsendelse af booking, accepteres at såfremt du ikke er hjemme på det af dig bookede tidspunkt, eller vi ikke kan få den bookede reparation med, at skulle betale for forgæves kørsel på kr. 350,00 (Kan afbestilles GRATIS indtil kl. 12:00, dagen før du har booket til, ring blot på 7199 2968)

Vælg dato & Tid

Vælg dato og dit ønske for tidsinterval, så kommer vi og henter din reparation/er.

VI HENTER & BRINGER

Vi afhenter din reparation/er efter dit valgte ønske, og bringer retur igen, allerede dagen efter, i samme tidsinterval som afhentningen er sket, fiks og færdig…

FRA KUN KR. 59,-

Afhentning inkl. udbringning koster kun kr. 59,- pr. adresse (Ladcykler, Long John samt 3+4 hjulet dog kr. 118,- pr. stk.) --- Reparationer under kr. 250,- eksl. kørsel pålægges et administrationsgebyr på kr. 100,-.

LEVERINGSTID:
Reparationer udføres normalt fra dag til dag, og vi tager forbehold for evt. manglende reservedele, som skal bestilles/restordre.
Ved elfejl reparationer skal du dog forvente lidt flere arbejdsdage, såfremt vi ikke har delen på lager.

BETALING:
Når din reparation er udført fremsendes faktura til din e-mail adresse, denne kan betales via betalingskort, eller med MobilePay. Du er også velkommen til at betale kontant ved leveringen, dette skal blot oplyses på forhånd.

MOBILEPAY NR.:
26244

VI MODTAGER FØLGENDE BETALINGSKORT:

 

REKLAMATION OPGAVER PÅ CYKLER DER IKKE ER KØBT HOS CYKEL-MEKANIKEREN.DK:
Vi har samarbejde med flere mærker på markedet, hvor vi køre deres “aftersale”. Så skulle du havde en cykel der IKKE er købt (Fakturaret) fra Cykel-mekanikeren.dk, og er blevet henvist til os, så skal du ALTID ringe og aftale nærmere på 7199 2968, husk at du skal oplyse ordre eller faktura nr. ved opkaldet, for at vi kan hjælpe dig videre. Såfremt du booker via denne side, og det viser sig at dette er en reklamationsopgave fra en af vores samarbejdspartnere, tillader vi at fakturaer kr. 259,- i kørselsgebyr.

VI AFHENTER & LEVERER TILBAGE IGEN EFTER 24 TIMER