VI UDFØRER OPGAVEN PÅ DIN ADRESSE!

VI KØRE I HELE AALBORG KOMMUNE!

VÆLG DATO FOR REPARATION:

Kalender er ved at loade...

POSTNR./BY*:

---------------------

Kørslen vil koster DKK0,00 inkl. moms, og eksl. reservedele/montering/arbejdsløn.

---------------------

FORNAVN*:

EFTERNAVN*:

ADRESSE*:

EMAIL*:

TELEFONNUMMER*:

TYPE CYKEL*:

ANTAL CYKLER*:

KENDETEGN (MÆRKE, FARVE M.M.):

HVAD SKAL VI LAVE PÅ DIN CYKEL?*:

 
Ved indsendelse af booking, accepteres: At såfremt du ikke er hjemme på det af dig bookede tidspunkt, eller vi få adgang til den bookede reparation, at skulle betale DKK0,00 + DKK300,00 i forgæves kørselstillæg (Kan afbestilles GRATIS indtil kl. 12:00, dagen før du har booket til, send blot en mail til: booking@cykel-mekanikeren.dk). Vi forbeholder os dog retten til at kunne ændre/rykke/aflyse det pågældende booket tidspunkt, på et hvert tidspunkt.

Vælg dato & Tid

Vælg dato og dit ønske for tidsinterval for reparation

VI UDFØRER OPGAVEN PÅ DIN ADRESSE

Vi kommer vi hjem til dig, og laver din reparation på din adresse. Nemt og bekvemt for dig...

FRA KUN KR. 199,-

Vi kommer til dig fra kun kr. 199,- i kørsel inkl. moms. Se den nøjagtige kørsel pris ved at vælge dato, tidspunkt og dit postnummer. Der er tillæg ved kørsel om aften, lørdag samt søndage.

VIGTIGT VED BOOKING!:
HUSK at det er meget vigtigt at du beskriver hvilken cykel vi skal lave, samt hvad der skal laves på denne, så vi kan have de korrekte reservedele med, når vi skal udfører opgaven. Er du i tvivl om hvad de enkelte ting, eller model m.m. hedder, så tag endelig nogle billeder, og mail dem til os på booking@cykel-mekanikeren.dk. Er opgaven ikke beskrevet ordenligt, og vi ikke har den korrekte reservedel med, forbeholder vi os at for en ekstra kørsel.

BETALING:
Når din reparation er udført på din adresse, kan du betale med dit betalingskort, kontant eller med MobilePay.

MOBILEPAY NR.:
249777

VI MODTAGER FØLGENDE BETALINGSKORT:

 

REKLAMATION OPGAVER PÅ CYKLER DER IKKE ER KØBT HOS CYKEL-MEKANIKEREN.DK:
Vi har samarbejde med flere mærker på markedet, hvor vi køre deres “aftersale”. Så skulle du havde en cykel der IKKE er købt (Fakturaret) fra Cykel-mekanikeren.dk, og er blevet henvist til os, så skal du ALTID skrive til os på booking@cykel-mekanikeren.dk, husk at du skal vedhæfte en kopi af ordre eller fakturaren, for at vi kan hjælpe dig videre. Såfremt du booker via denne side, og det viser sig at dette er en reklamations opgave fra en af vores samarbejdspartnere, tillader vi at fakturaer dig jf. priserne opgivet ved on-line bookingen.