VI UDFØRER OPGAVEN PÅ DIN ADRESSE!

VI KØRER PÅ HELE SJÆLLAND

 

VÆLG DATO FOR REPARATION:

Kalender er ved at loade…


POSTNR./BY*:

———————

Kørslen vil koster DKK0,00 inkl. moms, og eksl. reservedele/montering/arbejdsløn.

———————

FORNAVN*:

EFTERNAVN*:

ADRESSE*:

EMAIL*:

TELEFONNUMMER*:

TYPE CYKEL*:

ANTAL CYKLER*:

KENDETEGN (MÆRKE, FARVE M.M.):

HVAD SKAL VI LAVE PÅ DIN CYKEL?*:

 
Ved indsendelse af booking, accepteres: At såfremt du ikke er hjemme på det af dig bookede tidspunkt, eller vi få adgang til den bookede reparation, at skulle betale DKK0,00 + DKK300,00 i forgæves kørselstillæg (Kan afbestilles GRATIS indtil kl. 12:00, dagen før du har booket til, send blot en mail til: booking@cykel-mekanikeren.dk). Vi forbeholder os dog retten til at kunne ændre/rykke/aflyse det pågældende booket tidspunkt, på et hvert tidspunkt.

 

VIGTIGT VED BOOKING:
HUSK at det er vigtigt at du beskriver hvilken cykel vi skal lave, og hvad der skal laves på cyklen, da vi skal have de korrekte reservedele med til at udføre opgaven.
Er du i tvivl om model, navn på hvad der skal repareres mm. kan du med fordel tage nogle billeder og sende dem til os på booking@cykel-mekanikeren.dk.
Er opgaven ikke beskrevet ordenligt, hvilket kan resultere i vi ikke har den korrekte reservedel med, forbeholder vi os retten til at opkræve for ekstra kørsel.

BETALING:
Når din reparation er udført på din adresse, kan du betale via bankoverførelse (straks overførelse), kontant eller med MobilePay.

MOBILEPAY NR.:
249777

REKLAMATIONS OPGAVER PÅ CYKLER DER IKKE ER KØBT HOS CYKEL-MEKANIKEREN.DK:
Vi har samarbejde med flere mærker på markedet, hvor vi kører deres “aftersale”.
Har du en cykel, som ikke er købt (faktureret) fra Cykel-mekanikeren.dk, og er blevet henvist til os, så skal du ALTID skrive til os på booking@cykel-mekanikeren.dk. 
Husk at du skal vedhæfte en kopi af ordren, eller fakturaen, for at vi kan hjælpe dig videre.
Såfremt du booker via denne side, og det viser sig at det er en reklamationsopgave fra en af vores samarbejdspartnere, tillader vi at fakturere dig jf. priserne opgivet ved onlinebookingen.